Wednesday 11 April 2012

FaceBook Enciclopedia

Nu imi place barbatul metrosexual. Conceptul pare interesant (pentru ca ador curatenia si parfumurile barbatesti) dar reprezentantii de seama ai rasei tind sa fie dezgustatori.
Mi-ar fi greu sa impart casa cu un soi de mascul care da mai multi bani pe haine, produse de ingrijire corporala, lac de unghii si acetona sau pantofi, decat mine. As fi constant geloasa pe manichiura lui impecabila si nu mi-ar face placere sa ii tin umbrela atunci cand ploua afara, el fiind mult prea atent sa nu isi ude incaltamintea pretioasa.
Oricum, m-am linistit auzind recent ca efeminatii astia vor fi fiind pe cale de disparitie, la fel ca orice alta specie de dinozaur cu creasta. Umbla vorba ca exista un nou trend: selgrosexualul. Notiunea a fost nascocita de altcineva asa ca nu imi asum meritele pentru ingeniozitate dar, pentru ca mi se pare fascinanta, voi incerca sa ii descoper semnificatiile profunde.
Este inaccesibil si infatuat iar prezenta unei dudui in preajma lui trebuie legitimata si validata. Ea trebuie sa posede anumite calitati, mai ales spiritual-artistice, ca sa fie acceptata in cercurile lui.
Este genul de barbat care gandeste mult si traieste pe picior mare. Si duce conceptul de cash and carry la un alt nivel, pentru ca el FACE cash-ul si pentru ca isi carry prietenii cu el peste tot. Pune pret pe cantitate. Totul e mare, mult si consistent: masina, marimea la incaltaminte, cantitatea de alcool, stratul de grasime de pe ceafa, portofelul... Adora opulenta desi nu cunoaste acest termen.
Se uita la fetele care danseaza pe cuburi sau in custi dar se lasa atins de ele numai daca are chef si daca este rugat frumos. Nu se incurca usor cu orice printzesa, pentru ca are standarde si iubeste profesionistele. Pardon, profesionalismul si serviciile de calitate. Poarta, fireste, numai haine de firma.
Uraste hodorogii care indraznesc sa traverseze prin fata masinii lui, pe trecerea de pietoni. Nu ii plac nici aia de stau linistiti la plaja asa ca trece cu bolidul peste ei. Este puternic si determinat. Determinat sa fie nambar uan. Este atat de dotat si persuasiv, incat sotia sa accepta sa stea sub acelasi acoperis cu amanta/amantele. Cu zambetul pe buze.
Vinde si cumpara ce vrea, cand vrea pentru ca poate...

In episodul urmator, vom vorbi despre mic.rosexuali.

No comments:

Post a Comment